♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🎁 JULEGAVER BYTTES TIL 31/1-23

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

🚚 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test

Bæredygtighed

Bæredygtighed i modebranchen er kompliceret og bæredygtigt tøj er en svær størrelse, da ny-produktion per definition ikke er bæredygtigt. Det mest bæredygtige tøj, må derfor være det tøj du allerede har i dit skab. Vi bør derfor alle sammen starte med at få overblik over vores garderobe, og sørge for at brug alt vores tøj, og sælge det tøj vi ikke bryder os om.
Herefter er det næstmest bæredygtigt, at købe tøj, der allerede har været brugt og dermed ikke er nyproduceret. Tøj behøver ikke at være 20 år gammelt og støvet, for at være genbrugstøj. Det kan nemlig også være:
- Fejlkøb, der aldrig er blevet brugt eller kun har været brugt meget lidt.
- Designertøj af høj kvalitet, som den første ejer har passet rigtig godt på.

Vi vil være en del af løsningen på modebranchens bæredygtigheds udfordringer. Vores rejse handler om at skabe rammerne for, at genbrugstøj bliver førstevalget for så mange forbrugere som muligt. Når vi sælger et stykke tøj, får det nyt liv hos en ny ejer, som har lyst til at bruge tøjet. På den måde kan vi tilføre mere bæredygtighed til et stykke tøj, ved at tøjet bliver brugt fremfor at samle støv i bunden af et klædeskab, eller måske endda blive kasseret.
#Stoptøjspild

Slut dig til os idag og se godt ud med god samvittighed.