Betingelser for Salg på SassyLAB.dk

Herunder kan du finde de Betingelser og vilkår der gælder for vores sælgere. 

I vores betingelser beskriver vi dine rettigheder som Sælger på Sassylab.dk. Derudover kan du klikke dig videre, og læse vores Privatlivspolitik og Cookiepolitik.

Vi beder dig læse betingelserne grundigt igennem. Er du i tvivl om betingelserne eller dine rettigheder, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice på kundeservice@sassylab.dk.

SassyLAB ejes og drives af: SassyLAB.dk ApS, Vasekær 8, 2730 Herlev.

Når du bestiller et Sassy KIT og derved sætter varer til salg på SassyLAB.dk, accepterer du vores Betingelser for salg på SassyLAB.dk og vores Privatlivspolitik. Når du accepterer vores betingelser, bekræfter du samtidig at:
(1) du har læst og forstået samtlige af vores betingelser, og at du accepterer at være bundet af betingelserne
(2) du er myndig og at du kan indgå en aftale med os.
Hvis du ikke ønsker at acceptere vores betingelser, kan du ikke sælge varer på SassyLAB.dk. Betegnelser som vi bruger i betingelserne

SassyLAB.dk, SassyLAB, Vi, Os, Vores: Disse betegnelser dækker alle over SassyLAB.dk ApS, der er et dansk registreret anpartsselskab, under følgende CVR-nummer: 42053910, og hjemmehørende på adressen: Vasekær 8, 2730 Herlev, Danmark. 

Sælger, Sælgere, Sælgeren: Disse betegnelser dækker over private, ikke-momspligtige personer der indleverer tøj til salg hos SassyLAB. 

Køber, Købere, Køberen: Disse betegnelser dækker over private, ikke-momspligtige personer, der køber varer hos SassyLAB via vores online salgsplatform eller på anden måde.1. Betingelser for Salg på Sassylab.dk

1.1 Sådan virker SassyLAB.dk
Når du vil sælge dine ting på SassyLAB.dk, bestiller du et Sassy KIT og sender dine ting til gennemgang hos os. Når vi har gennemgået hvad vi modtager fra dig, vil vi informerer dig om hvilke af dine ting der er blevet accepteret, til at blive solgt på SassyLAB.dk. SassyLAB forbeholder sig retten til at købe dine ting inden de bliver sat til salg på SassyLAB.dk. 


1.2 Vores krav til standen på varer der sættes til salg
Vi accepterer kun varer som opfylder vores krav til varens stand. Hver ting bliver nøje gennemgået og accepteres kun hvis følgende er opfyldt: (a) varen skal være i god stand eller fremstå som ny, (b) hvis der er tale om tøj, skal dette være nyvasket, helt tørt og fri for pletter, (c) varen skal være fri for lugt, pletter og huller, (d) varen må ikke være ændret eller tilpasset på nogen måde, (e) varen skal matche tidens og sæsonens trend, (f) mærkevarer skal være ægte og autentiske. Som sælger står du inde for, at varer som du indleverer til salg på SassyLAB.dk, ikke krænker 3. mands rettigheder, og du accepterer til hver en tid, at holde SassyLAB.dk skadesløs i forhold til ethvert erstatningsansvar der måtte blive forelagt SassyLAB.dk eller dig som sælger, som følge af at en vare måtte blive kendt krænkende af 3. mands rettigheder.

1.3 Returneringsaftale
Ved bestilling af et Sassy KIT, kan du vælge om du ønsker at tilkøbe en returneringsaftale for et ekstra gebyr. Hvis du tilvælger en returneringsaftale, sørger SassyLAB for at sende de ting tilbage, som vi ikke kan godkende til at blive sat til salg på SassyLAB.dk, eller som ikke bliver solgt i løbet af udbudsperioden.

1.4 Afviste ting tilhører SassyLAB
Hvis du ikke tilvælger en returneringsaftale, accepterer du at enhver afvist ting, samt ting der ikke bliver solgt i løbet af udbudsperioden, øjeblikkeligt overgår til at tilhøre SassyLAB, og ikke vil blive returneret til dig som Sælger. Vforbeholder os retten til at overdrage tingene til et velgørende formål. Det er alene SassyLAB der afgører hvilke ting der bliver afvist, og vi er ikke forpligtet til at begrunde afvisningen. Hvis du ikke kan accepterer betingelserne for afviste ting og ting der ikke bliver solgt i løbet af udbudsperioden, skal du sørge for at tilvælge returneringsaftale, når du indleverer dine ting til os. 

1.5 Sælgers forpligtelser
Når du indleverer ting til salg på SassyLAB.dk, står du inde for at (a) du har det fulde ejerskab over den ting du indleverer til salg, (b) du har de fulde rettigheder til at sælge tingen, (c) tingen ikke er en forfalsket version af en ægte vare, (d) tingen ikke krænker noget varemærke, nogen ophavsret eller anden intellektuel ejendomsret, eller krænker nogen gældende lovgivning samt at (e) tingen ikke er stjålet eller på anden måde tilhører en anden. 

1.6 Fastsættelse af priser
Salgsprisen på en vare bliver bestemt af SassyLAB.dk, og fastsættes ud fra en række forskellige kriterier, herunder men ikke begrænset til, estimeret ny-pris, brand og kvaliteten på varen. Som sælger har du ikke indflydelse på fastsættelse af salgsprisen. Vi kan til hver en tid beslutte at ændre salgsprisen på en vare i opadgående eller nedadgående retning. Det kan eksempelvis være hvis vi ønsker at sætte en vare på tilbud. 

1.7 Udbudsperiode
Dine varer bliver udbudt til salg på SassyLAB.dk i en periode på minimum 180 dage. Vi kan vælge at forlænge udbudsperioden for alle eller udvalgte af dine indleverede ting. Det er alene SassyLAB.dk der kan beslutte om udbudsperioden for en vare skal forlænges. 
Når udbudsperioden er slut, bliver dine ting returneret til dig, hvis du har tilvalgt en returneringsaftale. Se nærmere under punktet "1.3. Returneringsaftale" i Betingelserne. Hvis du ikke tilvælger en returneringsaftale, vil dine ting tilhøre SassyLAB og vi forbeholder os retten til at overdrage tingene til et velgørende formål. 

1.8 Udbetaling
Når alle dine indleverede ting er solgt, eller når udbudsperioden på 180 dage er overskredet, samt når Købers returret på 30 dage er slut, udbetaler vi din andel til den konto du har oplyst til os. Din udbetaling bliver fastsat afhængig af de fastsatte salgspriser på hver enkelt vare. 

Varens pris: Din andel
Op til og med kr. 1495,-: Du modtager 50%
Over kr. 1495,-: Du modtager 80%

Inden vi udbetaler til dig, vil vi fratrække eventuelle gebyrer til returneringsaftale, hurtig ekspedition samt eventuelle øvrige gebyrer der måtte være blevet krediteret din konto hos os. 

1.9 Salg af varer via tredjepart
SassyLAB forbeholder sig retten til at udbyde og sælge enhver vare som er indleveret til os, hos tredjepart. En tredjepart kan være, men er ikke begrænset til, online eller ikke-online auktionshuse, handelsportaler eller andre distributionskanaler.

Eventuelle varer der sælges via tredjepart, vil altid udløse samme udbetaling til Sælger, som hvis varen blev solgt via SassyLAB.dk, uanset eventuelle ekstra omkostninger ved salget - disse vil blive båret af SassyLAB.dk. 

1.10 Ejerskab af varer
Frem til det tidspunkt hvor en vare måtte være solgt og fuldt overdraget til Køber, fortsætter Sælger med at have det fulde ejerskab over varen. Ved indleveringen af en vare til salg hos SassyLAB.dk, fraskriver Sælger sig imidlertid enhver brugsret over de varer du har indleveret. Ligeledes fraskriver du dig retten til at få udleveret alle varer indleveret, frem til udbudsperioden er overskredet. Du accepterer at du kun har ret til at få udleveret en vare efter udbudsperioden er overskredet, såfremt du har indgået en returneringsaftale med SassyLAB.dk. En vare vil blive betragtet som værende solgt hvis, (a) SassyLAB køber varen eller (b) varen er solgt til en Køber og ikke returneret i løbet af returretsperioden. 

1.11 Beregning af moms
Når en vare sælges på SassyLAB.dk, benytter vi os af den såkaldte “Brugtmomsordning”, som betyder at der bliver beregnet moms af den bruttofortjeneste som SassyLAB har på salg af en given vare, og ikke af salgsprisen. Alle varer som vi sælger, er købt af private personer, og med henblik på videresalg på SassyLAB.dk. 

Det fremgår af faktura til køber, at handlen er omfattet af brugtmomsordningen og at prisen er en samlet pris inkl. moms. Køber kan ikke fratrække momsen. 

1.12 Indberetning til skattemyndighederne
Til enhver tid er det alene Sælgers ansvar, at indberette skattepligtig indkomst fra Salg gennem SassyLAB, til skattemyndighederne. SassyLAB kan således ikke være forpligtet til at indberette en Sælger til skattemyndighederne, ligesom SassyLAB ikke kan holdes ansvarlig i relation til en Sælgers skattemæssige forhold.


2. Generelle Betingelser

2.1 Ændringer
Vi forbeholder os retten til, på et hvilket som helst tidspunkt, at ændre i vores Betingelser for Salg på SassyLAB.dk, Generelle Betingelser for Køb på SassyLAB.dk, Privatlivspolitik og Cookiepolitik. Vores senest gældende betingelser vil fremgå her på siden. Sørg for at du løbende holder dig opdateret med vores gældende betingelser - dette er særligt relevant, hvis du Sælger varer på SassyLAB.dk.

2.2 Overdragelse
I forbindelse med salg eller anden overdragelse af alle eller væsentlige dele af SassyLAB, er SassyLAB berettiget til helt eller delvist at overdrage oplysninger på Sælgere og Købere, samt SassyLABs rettigheder og forpligtelser efter forretningsbetingelserne, til tredjemand uden samtykke fra Sælgere eller Købere.

2.3 Immaterielle rettigheder
Indholdet på SassyLAB.dk herunder, men ikke begrænset til, tekst, billeder, lyd og video, tilhører SassyLAB og må ikke på nogen måde anvendes, herunder kopieres, til offentligt eller kommercielt brug, uden forudgående skriftligt samtykke fra SassyLAB.dk.

2.4 Lov og værneting
Enhver tvist der måtte opstå af Kundens køb af varer eller heraf følgende tvister, herunder disse handelsbetingelsers omfang eller gyldighed, er underlagt dansk ret og skal indbringes for Københavns byret.#Stoptøjspild

Slut dig til os idag og se godt ud med god samvittighed.