♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🚚 FRI FRAGT OVER 499,-

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

📦 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK (Fri fragt over 499,-)

Pris i alt: 35,00 DKK

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test
Something went wrong, please contact us!
Subtotal:

Presse


FAKTA: Information om SassyLAB

Hvad er SassyLAB?
SassyLAB er et online univers til gensalg af brugte tøjskatte, sko, tasker og tilbehør, stiftet af iværksætter-parret Stine Vestergaard-Hansen & Thomas Medard Frederiksen. 

Hvordan fungerer jeres platform?
Vi har gjort det nemt at sælge alle de ting du har i din garderobe, som du ikke længere bruger. På den måde kan andre få glæde af dem, fremfor at de fylder op i garderobeskabet hos dig, og i sidste ende bliver kasseret og brændt. Bestil et SassyKIT, Gennemgå dit skab, og send os alle dine tøjskatte. Vi sørger for at tage flotte billeder af dine ting, skrive en god og beskrivende tekst og sætte dem til salg på Webshoppen. Når dine ting er solgt, pakker vi dem fint ind, og sender dem til deres nye, glade ejer, og du får udbetalt din andel af beløbet du har solgt for.

Hvorfor er det vigtigt?
Det estimeres at 70% af det tøj vi køber, hænger passivt i vores klædeskabe, uden rigtigt at blive brugt [Kilde]. Danskerne køber i gennemsnit 10,2 kg. tøj om året [Kilde]. Faktisk er danskernes tøjforbrug hele 35% højere, end det gennemsnitlige tøjforbrug for resten af jordens befolkning. Overforbrug af tøj har en enorm negativ indvirkning på miljøet, og desværre er det kun en lille andel tøj der bliver genanvendt, når vi ikke længere bruger det. 
Ifølge Forbrugerrådet Tænk, købte danskerne 85.000 tons tøj i 2016, men samme år blev 50.000 tons tøj kasseret og brændt [Kilde]

- Vi vil bekæmpe tøjspild. Vil du hjælpe os?  


FAKTA: Hvem står bag SassyLAB?

SassyLAB blev stiftet i 2020 af iværksætter-parret Stine Vestergaard-Hansen og Thomas Medard Frederiksen.

Vi er iværksættere og har bygget virksomheder de sidste 20 år. Vi er kærester, bor i Skovlunde med vores søn Saxo der blev født i december 2019 og 3 dele-børn på 8, 10 og 12 år.

Hvis du er nysgerrig på at lære mere om hvordan vi forener familie- og iværksætterlivet, så lyt med på vores podcast Family Business Podcast.


Billedmateriale


Omtale i pressen


Kontakt os