♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

🚚 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test

Du kan sagtens lade være med at købe nyt tøj: 5 nemme tips

13. april 2022

Kan man helt lade være med at købe nyt tøj?Hvornår har du senest købt et par nye bukser, en ny skjorte eller en ny top? Mange har sikkert inden for de seneste måneder shoppet nyt til gaderoben, men du kan faktisk godt helt lade være med at købe nyt. 

Når sommeren banker på døren, er det ofte tid til at købe nyt tøj. Men hvad hvis du sagde nej tak til at købe nyt og i stedet gik i gang med at renovere din garderobe? Vi har samlet 5 nemme tips, der kan hjælpe dig med at spare penge på tøjet og samtidig se godt ud.

 

Tøv ikke med at besøge et loppemarked

Eller måske gå på virtuel jagt i dit yndlings online genbrugs univers. Ofte kan man finde rigtig fine ting, der er i god stand og som koster en brøkdel af, hvad de ville have kostet hvis de var nye.

 

Prøv at shoppe mere økologisk og bæredygtigt

Køb færre ting, men sørg for at de er lavet af bedre materialer, så de holder længere. På den måde får du både bedre kvalitet og samtidig gør du noget godt for miljøet.

 

Lær at sy eller bruge en symaskine

På den måde kan du lave dine egne ting, og på den måde er du helt sikker på, at det passer til dig. Det er også en rigtig god måde at genbruge stofrester på.

 

Prøv at shoppe i din egen garderobe først

Ofte har man mere end man tror, og det kan være en rigtig god måde at finde nye kombinationer på.

 

Giv dit tøj en ordentlig pleje, så det holder længere

Vask tøjet på den rigtige temperatur, hæng det ud til tørre og stryg det kun, når det er nødvendigt. På den måde får du mange flere års brug ud af dine ting.

 

Hvis du følger disse tips, kan du sagtens komme igennem sommeren uden at købe nyt tøj. Og hvem ved, måske kan du endda finde på at shoppe lidt mindre til efteråret også? Det er i hvert fald en god idé at gøre sig overvejelserne om, hvor meget tøj man egentlig har brug for – og så handler det jo bare om at gøre det bedste ud af det!

 

Har du nogle flere tips til, hvordan man kan undgå at købe nyt tøj? Så del dem endelig med os i kommentarerne! :)
Findes også i Inspiration

Sådan undgår du huller i tøjet

21. september 2022

Læs mere

foto af en lyserød sweater på en seng med teksten, "love will save us" skrevet på brystet. En hånd ligger oven på et ærme samt to hvide sko
4 tips til hvordan du let kan redde dit tøj fra huller og slid

14. september 2022

Læs mere

secondhand-blazere
2 tips til at stramme dine løse jeans op

07. september 2022

Du har fundet diæten der bare virker. En rutine med motion der giver dig energi. Du føler dig mere selvsikker, mere sexet end du har gjort i årevis! Det hele kører bare for dig, eller, næsten alt.

Læs mere

#Stoptøjspild

Slut dig til os idag og se godt ud med god samvittighed.