SassyLAB er et online univers til gensalg af brugte tøjskatte, sko, tasker og tilbehør, stiftet af iværksætter-parret Stine Vestergaard-Hansen & Thomas Medard Frederiksen. 

Danskerne køber i gennemsnit 10,2 kg. tøj om året (Se kilde). Faktisk er danskernes tøjforbrug hele 35% højere, end det gennemsnitlige tøjforbrug for resten af jordens befolkning. Overforbrug af tøj har en enorm negativ indvirkning på miljøet, og desværre er det kun en lille andel tøj der bliver genanvendt, når vi ikke længere bruger det. 

Vi vil bekæmpe tøjspild. Vil du hjælpe os?  
Når du sælger dit tøj gennem os, får du ryddet ud i din garderobe, og de ting du ikke længere bruger, kan få nyt liv hos en ny, glad ejer. Samtidig er du med til at nedbringe andelen af tøj der ender med at blive kasseret når du ikke længere bruger det. På den måde hjælper du med at bekæmpe tøjspild. 

Når du køber dit tøj hos os, bidrager du til at passe på miljøet og hjælper med at bekæmpe tøjspild, ved at købe brugt frem for nyt. Du kan købe dit tøj til meget lavere priser og på den måde spare mange penge. Du har 30 dages fuld returret på alt hvad du køber hos os, så du kan roligt shoppe løs, og prøve tingene hjemme hos dig selv. 

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre nærmere om hvordan vi bekæmper tøjspild.

Velkommen hos SassyLAB.

Bedste hilsner
Stine & Thomas

Billeder fra vores hverdag i SassyLAB: