♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

🚚 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK (Fri fragt over 499,-)

Pris i alt: 35,00 DKK

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test

SassyLAB er Danmarks svar på ThredUp: det ultimative genbrugssted for modeelskere

17. januar 2023

Er du en ægte modeelsker, men ønsker at shoppe ansvarligt? Så er SassyLAB det perfekte sted for dig. SassyLAB er Danmarks svar på den populære amerikanske genbrugsbutik, ThredUp. Her kan du shoppe et stort udvalg af brugt tøj, sko og accessories fra kendte mærker til en brøkdel af den oprindelige ny-pris. Men SassyLAB er mere end bare en genbrugsbutik - det er et sted hvor mode og ansvarlighed går hånd i hånd. I denne artikel vil vi fortælle dig om alt det, som gør SassyLAB til det ultimative genbrugssted for modeelskere.

Læs mere

Genbrug: En bæredygtig måde at shoppe på

13. januar 2023

Genbrug af tøj er en bæredygtig måde at shoppe på, da man kan få brugt tøj til en overkommelig pris, og man kan også være med til at reducere spild af tøj og andre materialer. Det er også en god måde at udtrykke sin personlige stil på, da man kan finde unikke og vintage tøj, som man ikke kan finde andre steder. Artiklen giver tips til, hvordan man kan integrere genbrug af tøj i sin livsstil, herunder hvor man kan finde genbrugstøj, hvordan man skal vedligeholde det brugte tøj og hvordan man skal style det brugte tøj. Derudover giver artiklen også en række udfordringer, som man kan støde på, når man køber genbrugstøj.

Læs mere

Køb mindre tøj: Sådan kan vi alle bidrage til en mere bæredygtig modeindustri

11. januar 2023

Bæredygtighed er et emne, der bliver diskuteret mere og mere i vores samfund. Det er vigtigt at tage vare på miljøet og efterlade det i bedre stand end da vi kom. En af de måder, vi som individer kan gøre en forskel på, er ved at ændre vores tøjvalg. Ved at købe mindre tøj kan vi bidrage til en mere bæredygtig modeindustri. I denne artikel vil vi kigge på hvordan vi som forbrugere kan passe på miljøet ved at købe mindre tøj og gøre bæredygtige valg i vores tøjvalg.

Læs mere


Danskernes Tøjforbrug

03. januar 2023

Danskernes tøjforbrug er enormt. Vi er et af de lande i verden, hvor der bliver købt allermest tøj hvert år, og desværre er vi også et af de lande, hvor tøjet bliver brugt mindst.

Læs mere

Så meget tøj køber vi hvert år

29. december 2022

Det kan være svært at tro, men hver dansker køber i gennemsnit 10,9 kg tøj om året. Det svarer til omkring 24 stykker tøj pr. person, hvert år - og det er for meget!

Læs mere

Genbrugstøj: Et bedre valg for miljøet end nyt tøj

20. december 2022

Genbrugstøj er blevet et hot topic de seneste år, og med god grund. Køb af nyt tøj har en enorm miljøpåvirkning, da der kræves store mængder råvarer, vand og energi for at producere det. Derudover ender mange af de klæder, vi køber, i skraldespanden efter kun få gange, hvilket belaster vores miljø yderligere. Derfor er genbrugstøj en bæredygtig løsning, der kan hjælpe os med at begrænse vores miljøpåvirkning. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvorfor genbrugstøj er bedre for miljøet end at købe nyt, og hvad vi kan gøre for at vælge genbrugstøj mere bevidst.

Læs mere


5 klassiske ting, der aldrig går af mode

01. december 2022

I dag vil vi gerne dele en liste over 5 items med jer, der aldrig går af mode. Disse klassiske stykker tøj kan bruges år efter år og går aldrig af mode. Vi vil vise jer, hvordan du kan inkludere dem i din garderobe og skabe et look, der vil være trendy i mange år frem. Så lad os komme i gang og se på de 5 items, der aldrig går af mode!

Læs mere

Grønt er det nye sort: Hvorfor vi skal tænke grønt i vores hverdag

23. november 2022

Grønt er det nye sort. Det har været et udbredt udtryk i et par år nu, og det er med god grund. Det handler om at være miljøbevidst og tænke på vores planet og vores fremtid. I denne blogartikel vil vi dykke ned i, hvad det betyder at være grøn, og hvordan vi kan gøre en forskel for miljøet i vores hverdag. Fra at vælge miljøvenlige produkter til at reducere vores forbrug, vil vi se på, hvad vi kan gøre for at være en del af løsningen. Så lad os begynde vores rejse mod et grønnere liv.

Læs mere

Gode grunde til at shoppe second hand: Spar penge og gør en forskel for miljøet

14. november 2022

Velkommen til denne blog artikel om de mange fordele ved at shoppe second hand.

Second hand shopping er blevet mere og mere populært de seneste år, og det er ikke uden grund. Der er nemlig mange gode grunde til at vælge at købe brugte ting frem for nye.

Læs mere


Sådan får du styr på din garderobe - 5 tips til at opnå orden og overskud

01. november 2022

Velkommen til vores blog om organisering og opnåelse af overskud! Der er ingen tvivl om, at det kan være en udfordring at holde styr på alt, når livet suser forbi. Dette er især tilfældet, hvis du har mange gøremål og ansvarsområder på samme tid. Derfor har vi samlet 5 tips til at opnå orden og overskud i hverdagen. Gennem disse enkle trin kan du opnå en bedre struktur og balance i dit liv, så du kan fokusere på de ting, der betyder mest for dig. Lad os komme i gang!

Læs mere

Miniguide: Sådan finder du de bedste genbrugsskatte

26. oktober 2022

Genbrugsshopping er en guldgrube for dem, der elsker at score unikke ting til en billig pris. Der er ofte mange skjulte skatte at finde, hvis man ved, hvad man skal lede efter. I denne miniguide vil vi give dig nogle tips til, hvordan du kan finde de bedste genbrugsskatte online. Vi vil også fortælle dig, hvad du skal være opmærksom på, når du shopper i genbrugsbutikker, så du får mest muligt ud af dine besøg. Så hvis du elsker at gå på skattejagt i genbrugsbutikker, så læs med her!

Læs mere

Vask og plej dit tøj korrekt: Sådan får du længere levetid på dine tøjfavoritter

13. oktober 2022

Mange af os har nok oplevet, at vores yndlingstøj pludselig falmer, krymper, eller blot begynder at se slidt ud, selvom vi har vasket og plejet det på samme måde, som vi altid har gjort. Det kan være frustrerende, men heldigvis er der noget, vi selv kan gøre for at undgå dette. Ved at vælge den rette vask og pleje til vores tøj, kan vi nemlig få længere levetid på vores tøjfavoritter og samtidig spare penge på ikke at skulle ud og investere i nyt tøj så ofte. I denne artikel vil vi se på, hvordan du kan vask og plej dit tøj korrekt, så du kan få mest muligt ud af dine tøjfavoritter.

Læs mere#Stoptøjspild

Slut dig til os idag og se godt ud med god samvittighed.