Find dine tøjskatte og sæt dem til salg på SassyLAB


Derfor skal du sælge dine ting på SassyLAB.dk


Grundig gennemgang

Vi gennemgår hver eneste ting du sender til os, og sikrer at kvaliteten er i orden. Hvis vi vurderer at vi ikke kan sælge en vare, kan du vælge om du vil have varen retur, eller om vi skal donere den til et velgørende formål. 

DU SPARER MINIMUM 5 MINUTTER

Professionelle billeder

Vi bruger tid på at få dine vare til at tage sig ekstra godt ud. I vores fotostudie tager vi nogle super flotte billeder af de ting du sender til os. På den måde sikre vi at alle vores varer fremstår lækkert og tiltrækker flere interesserede købere.

DU SPARER MINIMUM 7 MINUTTER

Tekster der sælger

Vi skriver en detaljeret tekst til hvert af de produkter vi sætter til salg. Teksterne beskriver varen i alle detaljer og sikrer at køberne ved præcis hvad de køber.

DU SPARER MINIMUM 12 MINUTTER

Vi pakker og sender

Når en af dine varer er blevet købt, sørger vi for at pakke den forsvarligt ind, og vi sikrer at køberen modtager din vare så hurtigt som muligt. 

DU SPARER MINIMUM 23 MINUTTER


Bestil dit GRATIS Sassy Kit og kom igang med at sælge

Bestil dit GRATIS Sassy Kit med det samme, og kom hurtigt igang med at sælge dine ting.

Du kan vælge mellem at få tilsendt en pose du kan pakke med dine ting, og sende tilbage til os. Eller vi kan sende dig en fragtlabel via email, som du skal printe ud, og sætte på en pose eller kasse som du selv vælger.

Udfyld formularen herunder, og send den til os, så vender vi hurtigt tilbage, så du kan komme igang. Mens du venter på vores svar, kan du jo gå igang med at rydde ud i dit skab.

{formbuilder:1486}