♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🚚 FRI FRAGT OVER 499,-

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

📦 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK (Fri fragt over 499,-)

Pris i alt: 35,00 DKK

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test

Find dine tøjskatte og sæt dem til salg på SassyLAB

Hjælp os med at minimere tøj-spild og stoppe overforbrug af tøj. Gennemgå dit skab, og send os alle dine tøjskatte. Vi sørger for at tage flotte billeder af dine ting, skrive en god og beskrivende tekst og sætte dem til salg på Webshoppen. Når dine ting er solgt, pakker vi dem fint ind, og sender dem til deres nye, glade ejer. 

Prisen for at sælge på SassyLAB
Det koster kr. 199,- at blive oprettet som sælger hos SassyLAB! Når du er oprettet som sælger, kan du indlevere 1 gang og op til 100 ting, og du betaler ikke noget abonnement for at være tilmeldt.

Tilvalgsmuligheder:
Forsendelsespose og label: kr. 100,-
Forsendelseslabel via email: kr. 50,-
Ekstra indlevering pr. gang: kr. 50,-

Din andel

Når du sælger dine ting på SassyLAB, modtager du en procentdel af salgsprisen, hvis din vare bliver solgt. Procentdelen afhænger af salgsprisen, og er på mellem 5% og 80%. 

KOM IGANG MED AT SÆLGE!

Hvad kan jeg sælge hos jer?

DET VIL VI GERNE SÆLGE:
Tøj, sko, tasker og tilbehør, typisk (men ikke udelukkende) fra lækre brands som eksempelvis Ganni, By Malene Birger, Hugo Boss, Sofie Schnoor, Roccamore, Tommy Hilfiger, Second Female, All Saints, DAY Birger et Mikkelsen, Nike, ETON, Ralph Lauren, Samsøe Samsøe, Tiger Of Sweden og COS - for bare at nævne nogle stykker.

Som en tommelfingerregel kan du regne med, at dine varer skal have haft en nypris på minimum kr. 250,-, da de ellers med stor sandsynlighed vil blive sorteret fra.

Når vi sætter dine ting til salg på SassyLAB.dk, finder vi ny-prisen på varen, og fastsætter en salgspris der ligger på mellem 10% og 25% af varens ny-pris. Hvis vi ikke kan finde varens ny-pris, benytter vi en estimeret ny-pris.


VI KAN IKKE SÆLGE:
Vær særligt opmærksom på ting fra disse mærker. De fleste bliver nemlig sorteret fra, da nyprisen er for lav og kvaliteten typisk er for dårlig: Boohoo, Creme Fraiche, H&M, ONLY, Pieces, Primark, Saint Tropez, Vero Moda, VRS, Zara og lignende mærker.

Derudover sælger vi ikke: Børnetøj, tøj der er synligt slidt og alle typer forfalskede varer.

Hvis vi vurderer at en vare ikke kan sælges vil den blive frasorteret.


HVAD SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ:
Tøjet bliver fotograferet som vi modtager det. Vi opfordrer derfor til at tøjet er lagt pænt sammen, så det ikke fremstår for krøllet på billederne.


KVALITETSKRAV:
Vi har nogle krav til kvaliteten på de ting vi sætter til salg på Sassylab.dk.
Rent og nyvasket: Alt tøj skal være nyvasket/renset og må ikke have lugtgener.
Ingen synlige brugstegn: Tingene må ikke være synligt brugt. Der må ikke være mærker, eller synlig slitage.
Ingen skader og mangler: Der må ikke mangle størrelsesinformation/mærke.
Ingen ændringer: Du må ikke have ændret på tingen. Eksempelvis må du ikke have haft klippet eller syet i et stykke tøj.


Derfor skal du sælge dine ting på SassyLAB.dk


Grundig gennemgang

Vi gennemgår hver eneste ting du sender til os, og sikrer at kvaliteten er i orden. Hvis vi vurderer at vi ikke kan sælge en vare, kan du vælge om du vil have varen retur, eller om vi skal donere den til et velgørende formål. 

DU SPARER MINIMUM 5 MINUTTER


Professionelle billeder

Vi bruger tid på at få dine vare til at tage sig ekstra godt ud. I vores fotostudie tager vi nogle super flotte billeder af de ting du sender til os. På den måde sikre vi at alle vores varer fremstår lækkert og tiltrækker flere interesserede købere.

DU SPARER MINIMUM 7 MINUTTER


Tekster der sælger

Vi skriver en detaljeret tekst til hvert af de produkter vi sætter til salg. Teksterne beskriver varen i alle detaljer og sikrer at køberne ved præcis hvad de køber.

DU SPARER MINIMUM 12 MINUTTER


Vi pakker og sender

Når en af dine varer er blevet købt, sørger vi for at pakke den forsvarligt ind, og vi sikrer at køberen modtager din vare så hurtigt som muligt. 

DU SPARER MINIMUM 23 MINUTTER

Vi sender forresten altid i papkasser der er genbrugt - for miljøets skyld!


Bestil et Sassy Kit og kom igang med at sælge

Du kan vælge mellem at indlevere dine ting på vores lager i Herlev, eller du kan sende dine ting til os. Du kan få tilsendt en fragtpose, du kan pakke dine ting i, og sende tilbage til os. Eller vi kan sende dig en fragtlabel via email, som du skal printe ud, og sætte på en pose eller kasse som du selv vælger.

Tilmeld dig ved at klikke på knappen herunder, så vender vi hurtigt tilbage, så du kan komme igang. Mens du venter på vores svar, kan du jo gå igang med at rydde ud i dit skab.

Priser for at sælge på SassyLAB
Det koster kr. 199,- at blive oprettet som sælger hos SassyLAB! Når du er oprettet som sælger, kan du indlevere 1 gang og op til 100 ting, og du betaler ikke noget abonnement for at være tilmeldt.

Tilvalgsmuligheder:
Forsendelsespose og label: kr. 100,-
Forsendelseslabel via email: kr. 50,-

Frasorterede eller ikke solgte varer:
Du kan gratis afhente frasorterede og ikke solgte varer på vores lager - men kun efter aftale. Prisen for at få sendt frasorterede eller ikke solgte varer retur med GLS/PostNord er kr. 100,- for hver 15 kg. i vægt. 

Link til Betingelser for salg på SassyLAB.dk.


#Stoptøjspild

Slut dig til os idag og se godt ud med god samvittighed.