♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🚚 FRI FRAGT OVER 499,-

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

📦 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK (Fri fragt over 499,-)

Pris i alt: 35,00 DKK

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test
Something went wrong, please contact us!
Subtotal:
De forskellige typer Blazere: En komplet guide

De forskellige typer Blazere: En komplet guide

01. februar 2024

Er du på udkig efter en ny blazer, så kan du få et super overblik her, over hvilke forskellige type blazere der findes, og hvad der kendetegner hver type blazer.

Når det kommer til at vælge den perfekte blazer, kan udvalget synes overvældende. En blazer er ikke blot et stykke tøj; det er et statement, der kan løfte ethvert outfit. Uanset om du søger noget til kontoret, en afslappet weekend, eller en aften ude, findes der en blazer der passer til lejligheden. I denne guide vil vi udforske de forskellige typer blazere, der findes på markedet, og hvad der karakteriserer hver enkelt type.

1. Den Klassiske Blazer

Den klassiske blazer er essensen af elegance og alsidighed. Typisk fremstillet i navy, sort eller grå, og ofte i uld eller en uldblanding, er denne type blazer kendetegnet ved en enkeltbrystet konstruktion med to eller tre knapper. En klassisk blazer kan nemt dresses op eller ned og passer perfekt til både formelle begivenheder og mere afslappede sammenkomster.

2. Sportsjakken

Sportsjakken er en mere afslappet version af den traditionelle blazer. Den kommer ofte i et bredt udvalg af farver og mønstre, og er lavet i en række forskellige materialer, herunder tweed, fløjl, og bomuld. Sportsjakken er ideel til et casual look og kan kombineres med jeans eller chinos for en uformel, men stadig stilfuld, tilgang.

3. Smokingjakken

Smokingjakken er toppen af formel påklædning og adskiller sig fra de andre typer blazere ved dens silke eller satin revers og knapper. Denne type blazer er typisk forbeholdt meget formelle begivenheder, såsom bryllupper eller gallaer. En smokingjakke bæres traditionelt med en formel skjorte, sløjfe, og smokingbukser.

4. Den Dobbeltradede Blazer

Den dobbeltbrystede blazer er kendt for sin sofistikerede udstråling og karakteristiske knaparrangement. Med to rækker af knapper og et bredere revers, tilbyder den dobbeltbrystede blazer en kraftfuld silhuet, der egner sig godt til formelle og professionelle indstillinger.

5. Den Ukonstruerede Blazer

Den ukonstruerede blazer er det perfekte valg for dem, der søger komfort samt stil. Denne type blazer har mindre struktur og er ofte lavet i lette, åndbare materialer som bomuld eller linned. Det er det ideelle valg til afslappede begivenheder eller smart-casual kontormiljøer.

6. Kvinde Blazere

Kvinders blazere kommer i et væld af stilarter, fra skræddersyede til boyfriend-fit. De kan variere i længde fra cropped til lang, og tilbydes i et utal af farver og mønstre. En kvindes blazer kan nemt forvandle et simpelt outfit til et modebevidst og professionelt look.

Uanset hvilken type blazer du vælger, er det vigtigt at overveje lejligheden, dit personlige stiludtryk, og hvordan blazeren passer ind i din eksisterende garderobe. Med den rette blazer kan du nemt tilføje et touch af elegance og selvsikkerhed til dit outfit.






Inspiration

Den ultimative guide til 6 slipseknuder: Trin for trin
15. januar 2024
Den ultimative guide til 6 slipseknuder: Trin for trin

At kaste sig ud i kunsten at binde sit slips kan føles som en rejse ind i et land fyldt med mystik og traditioner. Men frygt ej! Vi hjælper dig med en dybdegående guide der viser dig 6 forskellige måder du kan binde dit slips.

Læs mere

Kan jeg tillade mig at give en gave som er brugt?
06. november 2023
Kan jeg tillade mig at give en gave som er brugt?

Kan jeg tillade mig at give en gave som er brugt? Ja, fordi 7 ud af 10 danskere ønsker sig genbrugsgaver.

Læs mere

10 tips til en mere bæredygtig jul - SassyLAB.dk
05. oktober 2023
10 tips til en mere bæredygtig jul

Opdag hvordan du kan fejre julen på en mere miljøvenlig måde med '10 tips til en mere bæredygtig jul'. Artiklen giver praktiske råd til at reducere dit CO2-aftryk i juletiden.

Læs mere

 ̰ˇ