Du har 30 dages returret på alt hvad du køber hos os.

Du behøver ikke give os besked om at du returnerer en vare, men du må meget gerne udfylde og vedlægge standardfortrydelsesformularen, som du modtog som vedhæftet PDF-dokument i e-mailen med din ordrebekræftelse. Hvis du vil give os besked, kan du sende os en mail på: kundeservice@sassylab.dk.

Du kan bruge den vedlagte returlabel når du sender en vare retur til os. Du sætter blot returlabelen på pakken og indleverer den til en GLS pakkeshop nær dig. Returfragten koster 55,- som vi fratrækker i dit tilgodehavende fra den/de varer, som du returnerer, inden vi overfører dit tilgodehavende til dig. 

Returfrist for ubrugte varer
Ønsker du at returnere varer skal dette ske senest 30 dage efter, at du har modtaget varerne. Det er en betingelse for at udnytte fortrydelsesretten, at du tilbageleverer varen i samme stand som da du modtog den. Varen må ikke være beskadiget, tilsmudset eller på anden måde være i ringere stand end ved modtagelsen. Varens prisskilt fra SassyLAB skal sidde i varen, og hvis der var et originalt prisskilt i varen, skal dette ligeledes stadigvæk sidde i varen. Vi forbeholder os retten til at afvise returnerede varer, hvis varen ikke lever op til disse kriterier.

Hvis du vælger ikke at benytte vores returlabel, bedes du sende varerne til: 
SassyLAB
Vasekær 8
2730 Herlev

Vær opmærksom på
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse – ikke til en pakkeshop. Når du sender varer retur, skal du altid sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager forsendelsen. Gem altid kvitteringen fra fragtfirmaet samt evt. trackingnummer.


Reklamationer
Alle reklamationer sendes til kundeservice@sassylab.dk. Skriv meget gerne dit ordrenummer og vedhæft billeder af varen, så sørger vi for hurtigt at finde den bedste løsning for dig.