♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🎁 JULEGAVER BYTTES TIL 31/1-23

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

🚚 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test

2 tips til at stramme dine løse jeans op

07. september 2022

secondhand-blazere

Foto af Maude Frédérique LavoieUnsplash

Du har fundet diæten der bare virker. En rutine med motion der giver dig energi. Du føler dig mere selvsikker, mere sexet end du har gjort i årevis! Det hele kører bare for dig, eller, næsten alt.

Musklerne er begyndt med arbejdet til at give dig den form du har knoklet for, desværre har noget af dit ynglingstøj ikke fulgt med. Især ikke dine jeans.

Vi blev inspireret til at skrive og hjælpe dig om det her problem, da vi faldt over denne video af mexikansk-filippinske influencer Alegria Jimenez, hvor hun viser hvordan du nemt og billigt kan give dine yndlingsjeans nyt liv, og perfekt pasform om livet.

 

Her er hvad du skal bruge:

  • 1 stk elastikbånd (25 mm bredt)
  • Saks
  • 1 - 2 stk sikkerhedsnåle
  • Evt nål og tråd og 2 knapper

Alegria bruger sikkerhedsnålene til at få elastikbåndet igennem remmen og til at fastgøre båndet, som den hurtigste løsning. Det er dog lidt risikabelt da sikkerhedsnåle godt kan have en tendens til at åbne sig, personlig erfaring, og den type akupunktur er ikke lige den fedeste oplevelse.

Vi vil anbefale hendes alternativ hvor du syr knapper for enden og klipper passende huller i båndet. Vælger du knappe-løsningen skal du kun bruge én sikkerhedsnål til at tråde båndet igennem bukserne.

I kommentarfeltet kommer Anette Bonilla med et tip til trådningen af elastikken. Du kan med en bøjle eller lang ståltråd sammen med en smule lim eller tape, kan hjælpe båndet lettere gennem bukserne.

En tilføjet bonus ved at bruge elastik i bukserne kommer af de festlige tider i livet hvor man er nødt til at knappe bukserne op. Fx til jul eller en alt for lækker sushi buffet.

Til den avanceret

Ejer du en symaskine og har lidt mere mod på en mere permanent løsning? Så har Angela fra Notches Sewing en professionel, trin for trin, tutorial til det formål.

Den eneste ulempe ved Angelas video er at du måske er nødt til at knappe bukserne op ved festlige lejligheder.

Er det hele pasformen der ikke længere sidder godt, og et projekt med symaskine er lidt for voldsomt, så tjek vores udvalg af secondhand jeans i topkvalitet ud. Måske finder du en partner for de næste mange år der, og spare miljøet på samme tid.


Findes også i Inspiration

Sådan undgår du huller i tøjet

21. september 2022

Læs mere

foto af en lyserød sweater på en seng med teksten, "love will save us" skrevet på brystet. En hånd ligger oven på et ærme samt to hvide sko
4 tips til hvordan du let kan redde dit tøj fra huller og slid

14. september 2022

Læs mere

Du kan sagtens lade være med at købe nyt tøj: 5 nemme tips

13. april 2022

Kan man helt lade være med at købe nyt tøj?Hvornår har du senest købt et par nye bukser, en ny skjorte eller en ny top? Mange har sikkert inden for de seneste måneder shoppet nyt til gaderoben, men du kan faktisk godt helt lade være med at købe nyt.

Læs mere

#Stoptøjspild

Slut dig til os idag og se godt ud med god samvittighed.