♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🚚 FRI FRAGT OVER 499,-

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

📦 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK (Fri fragt over 499,-)

Pris i alt: 35,00 DKK

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test
Something went wrong, please contact us!
Subtotal:
2 tips til at stramme dine løse jeans op - SassyLAB.dk

2 tips til at stramme dine løse jeans op

07. september 2022

Foto af Maude Frédérique LavoieUnsplash

Du har fundet diæten der bare virker. En rutine med motion der giver dig energi. Du føler dig mere selvsikker, mere sexet end du har gjort i årevis! Det hele kører bare for dig, eller, næsten alt.

Musklerne er begyndt med arbejdet til at give dig den form du har knoklet for, desværre har noget af dit ynglingstøj ikke fulgt med. Især ikke dine jeans.

Vi blev inspireret til at skrive og hjælpe dig om det her problem, da vi faldt over denne video af mexikansk-filippinske influencer Alegria Jimenez, hvor hun viser hvordan du nemt og billigt kan give dine yndlingsjeans nyt liv, og perfekt pasform om livet.

 

Tip nr. 1: Her er hvad du skal bruge til at stramme dine løse jeans op:

  • 1 stk elastikbånd (25 mm bredt)
  • Saks
  • 1 - 2 stk sikkerhedsnåle
  • Evt nål og tråd og 2 knapper

Alegria bruger sikkerhedsnålene til at få elastikbåndet igennem remmen og til at fastgøre båndet, som den hurtigste løsning. Det er dog lidt risikabelt da sikkerhedsnåle godt kan have en tendens til at åbne sig, personlig erfaring, og den type akupunktur er ikke lige den fedeste oplevelse.

Vi vil anbefale hendes alternativ hvor du syr knapper for enden og klipper passende huller i båndet. Vælger du knappe-løsningen skal du kun bruge én sikkerhedsnål til at tråde båndet igennem bukserne.

I kommentarfeltet kommer Anette Bonilla med et tip til trådningen af elastikken. Du kan med en bøjle eller lang ståltråd sammen med en smule lim eller tape, kan hjælpe båndet lettere gennem bukserne.

En tilføjet bonus ved at bruge elastik i bukserne kommer af de festlige tider i livet hvor man er nødt til at knappe bukserne op. Fx til jul eller en alt for lækker sushi buffet.

Tip nr. 2: Til den avancerede

Ejer du en symaskine og har lidt mere mod på en mere permanent løsning? Så har Angela fra Notches Sewing en professionel, trin for trin, tutorial til det formål.

Den eneste ulempe ved Angelas video er at du måske er nødt til at knappe bukserne op ved festlige lejligheder.

Er det hele pasformen der ikke længere sidder godt, og et projekt med symaskine er lidt for voldsomt, så tjek vores udvalg af secondhand jeans i topkvalitet ud. Måske finder du en partner for de næste mange år der, og spare miljøet på samme tid.
Inspiration

De forskellige typer Blazere: En komplet guide
01. februar 2024
De forskellige typer Blazere: En komplet guide

Er du på udkig efter en ny blazer, så kan du få et super overblik her, over hvilke forskellige type blazere der findes, og hvad der kendetegner hver type blazer.

Læs mere

Den ultimative guide til 6 slipseknuder: Trin for trin
15. januar 2024
Den ultimative guide til 6 slipseknuder: Trin for trin

At kaste sig ud i kunsten at binde sit slips kan føles som en rejse ind i et land fyldt med mystik og traditioner. Men frygt ej! Vi hjælper dig med en dybdegående guide der viser dig 6 forskellige måder du kan binde dit slips.

Læs mere

Kan jeg tillade mig at give en gave som er brugt?
06. november 2023
Kan jeg tillade mig at give en gave som er brugt?

Kan jeg tillade mig at give en gave som er brugt? Ja, fordi 7 ud af 10 danskere ønsker sig genbrugsgaver.

Læs mere

 ̰ˇ