♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🚚 FRI FRAGT OVER 499,-

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

📦 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK (Fri fragt over 499,-)

Pris i alt: 35,00 DKK

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test
Something went wrong, please contact us!
Subtotal:
Kan jeg tillade mig at give en gave som er brugt?

Kan jeg tillade mig at give en gave som er brugt?

06. november 2023

Det lyder som et spørgsmål i radioprogrammet Sara & Monopolet

Men det burde slet ikke være et dilemma for nogen af os, for selvfølgelig kan du give en gave som du har købt brugt, eller endda en du har fundet hjemme hos dig selv, og som du gerne vil give videre. ​

Med genbrugsgaver kan du lade fantasien få frit løb, og finde de mest fantastiske og kreative gaver, som ikke står på en kedelig ønskeseddel. Samtidig er du med til at skabe en bedre verden for os alle sammen. Når du køber brugt fremfor nyt, bidrager du til at mindske modeindustriens negative påvirkning af klimaet.

...og bare rolig: 7 ud af 10 danskere ønsker sig genbrugsgaver 😍 ​

Ifølge det seneste genbrugsindeks fra DBA viser det sig, at hele 73% af danskerne har en positiv indstilling til at modtage en gave, der er blevet brugt tidligere.

Dette indikerer en stigende tendens til at værdsætte genbrug og bæredygtighed i det danske samfund. Det er opmuntrende at se, at så mange mennesker er åbne over for idéen om at genanvende og genbruge varer, og det afspejler en øget bevidsthed om miljømæssige og bæredygtige valg.

Dette kan også ses som et skridt i retning af at reducere den samlede belastning på vores planet og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Det er inspirerende at tænke på, hvordan denne positive holdning til genbrug kan fortsætte med at vokse og have en endnu større indvirkning på vores samfund og miljø.

Hvad skal du huske når du køber brugt til gave ♻️

Hvis du giver brugt tøj i gave, skal du tjekke om modtageren har mulighed for at bytte gaven, hvis nu tøjet ikke er den rigtige størrelse eller stil. På den måde ender tøjet ikke blot bagerst i et andet skab, uden at blive brugt.​​

Vi bytter altid i 30 dage, og julegaver kan byttes frem til 31. januar 2024.






Inspiration

De forskellige typer Blazere: En komplet guide
01. februar 2024
De forskellige typer Blazere: En komplet guide

Er du på udkig efter en ny blazer, så kan du få et super overblik her, over hvilke forskellige type blazere der findes, og hvad der kendetegner hver type blazer.

Læs mere

Den ultimative guide til 6 slipseknuder: Trin for trin
15. januar 2024
Den ultimative guide til 6 slipseknuder: Trin for trin

At kaste sig ud i kunsten at binde sit slips kan føles som en rejse ind i et land fyldt med mystik og traditioner. Men frygt ej! Vi hjælper dig med en dybdegående guide der viser dig 6 forskellige måder du kan binde dit slips.

Læs mere

10 tips til en mere bæredygtig jul - SassyLAB.dk
05. oktober 2023
10 tips til en mere bæredygtig jul

Opdag hvordan du kan fejre julen på en mere miljøvenlig måde med '10 tips til en mere bæredygtig jul'. Artiklen giver praktiske råd til at reducere dit CO2-aftryk i juletiden.

Læs mere

 ̰ˇ