SassyLAB POP UP SHOP hos Bows & Balloons 🎈

Kom forbi og aflever dit tøj, og få en gratis kop kaffe ☕️  Vi sætter dit tøj til salg på SassyLAB.dk - og det bedste af det hele er, at du ikke selv skal gøre andet end at aflevere tøjet til os. 

Samtidig kan du gøre en god handel. Vi har nemlig en masse af vores allerfedeste tøjskatte med, som vi sælger gennem hele dagen i cafeens eventrum.

SassyLAB indtager Bows & Balloons mandag d. 20/7 kl. 14-18, og vi vil være der hele dagen, til at tage imod dit tøj, sko & tasker, som du ikke har fået brugt og som du gerne vil sælge 👗 👠 💰

SassyLAB er gensalg af tøjskatte, sko & tasker som ikke er synligt brugte ✨  Har du ting liggende som endda stadig har prismærke på, er det endnu bedre 🔥

HER FINDER DU VORES POP UP SHOP

MANDAG D. 20/7 KL. 14-18 HOS BOWS & BALLOONS CAFE
Teglholmens Østkaj 69, København SV.

Indlevering af tøj, sko, tasker til salg på vores webshop. 

Salg af udvalgte tøjskatte 👗 👠 💰

Links:
Bows & Balloons Café


HVORDAN FUNGERER SASSYLAB.DK?:
Det er let! Du afleverer en pose med de ting du gerne vil sælge. Vi sørger for at sortere det du indleverer, og udvælge alt hvad vi vurderer kan sælges på SassyLAB.dk. Vi tager flotte billeder af dine ting, finder den rette pris og sætter til salg på vores webshop. Når dine ting bliver solgt, pakker vi varen pænt ind og sender den til den glade køber - og du får din andel af salgsprisen. 
- Nemt ikk'!

KRAV TIL DINE TING:
Vi har nogle krav til kvaliteten på de ting vi sætter til salg på Sassylab.dk.

Der må ikke være brugstegn: De ting du sender til os, må ikke være synligt brugt. Der må ikke være mærker eller slitage.

Ingen skader og mangler: Der må ikke mangle størrelsesinformation/mærke.

Ingen ændringer: Du må ikke have ændret på tingen. Eksempelvis må du ikke have haft klippet eller syet i et stykke tøj.

PRIS
Det er gratis at komme igang med at sælge på SassyLAB.dk. Du modtager betaling når dine vare er solgt. Din andel afhænger af hvilken pris hver enkelt vare sælges for.

Varens pris: Din andel
Op til kr. 1499,-: Du modtager 50%
Over kr. 1500,-: Du modtager 80%#Stoptøjspild

Slut dig til os idag og se godt ud med god samvittighed.