♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🚚 FRI FRAGT OVER 499,-

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

📦 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK (Fri fragt over 499,-)

Pris i alt: 35,00 DKK

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test
Something went wrong, please contact us!
Subtotal:

Tidligere årtiers mode: Find inspiration fra fortiden og skab dit eget unikke look

17. august 2022

Moden har altid været i forandring, og det kan være svært at holde trit med de nyeste trends. Men i stedet for at følge den aktuelle modebølge, kan det være lige så spændende at se tilbage på de tidligere årtier og finde inspiration fra fortiden. Der er masser af skønhed og charme i de gamle tøjdele og accessories, og ved at mixe og matche dem på nye måder kan du skabe et unikt og personligt look, der passer til din stil. I denne artikel vil vi tage et kig på nogle af de mest ikoniske tøjdele og trends fra de tidligere årtier og se, hvordan du kan bruge dem til at skabe dit eget personlige look. Så lad os komme i gang med at blive inspireret af fortiden!

Moden har altid været i forandring, og det kan være svært at holde trit med de nyeste trends. Men i stedet for at følge den aktuelle modebølge, kan det være lige så spændende at se tilbage på de tidligere årtier og finde inspiration fra fortiden. Der er masser af skønhed og charme i de gamle tøjdele og accessories, og ved at mixe og matche dem på nye måder kan du skabe et unikt og personligt look, der passer til din stil.

En af de årtier, der har haft en stor indflydelse på moden, er 1950'erne. Dette årti var præget af en tøjkrise, da der ikke var mange nye tøjdele tilgængelige på grund af krigen. Derfor måtte mange mennesker genbruge og omskære deres gamle tøj, og dette førte til en ny stil, der kendetegnes ved enkle, klassiske snit og genbrug af gamle tøjdele.

Et af de mest markante tøjdele fra 1950'erne er den lille sorte kjole. Dette er en kjole, der aldrig går af mode, og den kan bruges til mange forskellige lejligheder. Du kan style den med et par høje hæle og et statement-smykke for at skabe et sofistikeret look, eller du kan style den med et par sneakers og en oversized jakke for et afslappet, casual look.

En anden tøjkrise, der har haft en stor indflydelse på moden, er den, vi oplevede under 2. verdenskrig. Igen var der ikke mange nye tøjdele tilgængelige, så mange mennesker måtte genbruge og omskære deres gamle tøj. Dette førte til en stil, der kendetegnes ved enkle, praktiske snit, der var nemme at holde ved lige.

Et af de mest markante tøjdele fra denne periode er den klassiske trenchcoat. Dette er en jakke, der aldrig går af mode, og den kan bruges til mange forskellige lejligheder. Du kan style den med et par stiletter og et statement-smykke for at skabe et sofistikeret look, eller du kan style den med et par sneakers og en oversized bluse for et afslappet, casual look.

 

Moden har altid været i forandring, og der er masser af skønhed og charme i de gamle tøjdele og trends fra de tidligere årtier. Ved at mixe og matche dem på nye måder kan du skabe et unikt og personligt look, der passer til din stil. Vi har set, hvordan tøjkriser som den, vi oplevede under 2. verdenskrig og i 1950'erne, har haft en stor indflydelse på moden og ført til enkle, praktiske snit og genbrug af gamle tøjdele. Ikoniske tøjdele som den lille sorte kjole og den klassiske trenchcoat har været med til at definere disse årtier, og de kan stadig bruges i dag for at skabe et sofistikeret eller afslappet look. Så lad os tage et kig på vores garderobe og se, om der er nogle gamle tøjdele, vi kan mixe og matche på nye måder for at skabe vores eget unikke look inspireret af fortiden.






Nyheder

Vi introducerer SassyLAB Kilosalg
16. oktober 2023
Vi introducerer SassyLAB Kilosalg

Læs mere

26. august 2022
Efterårstrends 2022: Dette tøj og disse accessories skal du holde øje med!

Efteråret nærmer sig med stormskridt, og det betyder, at det er tid til at tænke på de nyeste trends inden for mode. I år har vi set mange spændende nyheder dukke op på catwalken, og i denne artikel vil vi tage et kig på de mest populære efterårstrends for 2022. Fra oversized jakker og kjoler i bæredygtige materialer til statement-smykker og sko med hæle, der både er stilfulde og behagelige at gå i, vil vi dække det hele. Så lad os komme i gang med at se, hvad der er in denne sæson.

Læs mere

01. juli 2022
Brugt tøj: Find unikke stykker og skab dit eget personlige look

Brugt tøj er tøj, der har været brugt af andre mennesker før dig. Det kan være tøj, der er blevet købt i genbrugsbutikker, eller det kan være tøj, der er blevet genbrugt fra familie og venner. Uanset hvor det kommer fra, er brugt tøj en god måde at spare penge på, samtidig med at man bidrager til en mere bæredygtig verden.

Læs mere

 ̰ˇ