♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🚚 FRI FRAGT OVER 499,-

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

📦 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK (Fri fragt over 499,-)

Pris i alt: 35,00 DKK

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test
Something went wrong, please contact us!
Subtotal:
Vi introducerer SassyLAB Kilosalg

Vi introducerer SassyLAB Kilosalg

16. oktober 2023

Har du hørt det før? Vi har også.

Moralprædikenerne om at mindske tekstilaffald og forlænge levetiden for vores tøj er velkendte. Men det er ikke så simpelt. Hos SassyLAB.dk, kræver det en betydelig investering i tid og ressourcer, at tilføje nye stykker tøj.

Hos os er Kilosalg blevet en del af svaret på hvordan vi sikrer, at hvert stykke tøj får en ny chance. 

Hver Detalje Tæller: Bag Kulissen af Secondhand Verden

Hvert stykke tøj gennemgår omhyggelig kvalitetskontrol, fotografering, beskrivelse og anden håndtering. Vores dedikerede team lægger en ære i at sikre, at hvert produkt præsenteres på sin bedste måde. Det er en tid- og arbejdsintensiv proces, men det er afgørende for at sikre, at vores kunder får det bedste af det bedste.

Prisudfordringer i Secondhand Mode

Til trods for vores indsats står vi overfor en udfordring. Ikke alt tøj, der kommer til os, kan retfærdiggøre sin placering i vores online sortiment rent økonomisk. Er det ærgerligt? Ja, for dette tøj er stadig i perfekt stand og har masser af liv tilbage i sig.

Men modeverdenen har sine egne regler. Priserne på nyt tøj er stadig lavere end nogensinde før, og udvalget er uendeligt. For at konkurrere i dette marked skal vores priser også være konkurrencedygtige. Dette betyder, at selvom en kjole måske kostede 300 kr. som ny, kan vi måske kun opnå 59 kr. ved salg, hvis vi er heldige.

En Tro på En Bæredygtig Fremtid

Til trods for disse udfordringer tror vi på en bedre fremtid for modeindustrien. Vi tror på en dagsorden, der opfordrer til at købe mindre, men med større kvalitet. Vi ved, at vejen frem er lang, men vi er fast besluttede på at tage hvert skridt i den rigtige retning.

Vi introducerer: SassyLAB Kilosalg Events

Men hvad kan vi gøre i mellemtiden? Vi kan sørge for, at alt det tøj, der ikke passer ind i vores online sortiment, stadig får chancen for at finde en ny ejer. Derfor har vi introduceret SassyLAB Kilosalg Events. Det næste arrangement finder sted på søndag d. 22/10 kl. 12-15 i Herlev.

Giv Tøjet en Ny Chance: Secondhand Som Et Bæredygtigt Valg

Ved at vælge secondhand, når du køber tøj, giver du hvert stykke tøj en ny chance for at blive brugt. Du reducerer den miljømæssige påvirkning og støtter en mere cirkulær økonomi. Vores secondhand-koncept er simpelt: Du blander selv de secondhand-fund, du finder, vi vejer tøjet, og du betaler kun 100 kr. pr. kilo (1 kilo svarer til ca. 4-6 stykker tøj).

Lad os sammen tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid! 💪💫

Klik dig videre til det næste SassyLAB Kilosalg Event






Nyheder

26. august 2022
Efterårstrends 2022: Dette tøj og disse accessories skal du holde øje med!

Efteråret nærmer sig med stormskridt, og det betyder, at det er tid til at tænke på de nyeste trends inden for mode. I år har vi set mange spændende nyheder dukke op på catwalken, og i denne artikel vil vi tage et kig på de mest populære efterårstrends for 2022. Fra oversized jakker og kjoler i bæredygtige materialer til statement-smykker og sko med hæle, der både er stilfulde og behagelige at gå i, vil vi dække det hele. Så lad os komme i gang med at se, hvad der er in denne sæson.

Læs mere

17. august 2022
Tidligere årtiers mode: Find inspiration fra fortiden og skab dit eget unikke look

Moden har altid været i forandring, og det kan være svært at holde trit med de nyeste trends. Men i stedet for at følge den aktuelle modebølge, kan det være lige så spændende at se tilbage på de tidligere årtier og finde inspiration fra fortiden. Der er masser af skønhed og charme i de gamle tøjdele og accessories, og ved at mixe og matche dem på nye måder kan du skabe et unikt og personligt look, der passer til din stil. I denne artikel vil vi tage et kig på nogle af de mest ikoniske tøjdele og trends fra de tidligere årtier og se, hvordan du kan bruge dem til at skabe dit eget personlige look. Så lad os komme i gang med at blive inspireret af fortiden!

Læs mere

01. juli 2022
Brugt tøj: Find unikke stykker og skab dit eget personlige look

Brugt tøj er tøj, der har været brugt af andre mennesker før dig. Det kan være tøj, der er blevet købt i genbrugsbutikker, eller det kan være tøj, der er blevet genbrugt fra familie og venner. Uanset hvor det kommer fra, er brugt tøj en god måde at spare penge på, samtidig med at man bidrager til en mere bæredygtig verden.

Læs mere

 ̰ˇ